Vi syns från E4:an!

E4 17 km söderut från Nyköping eller 120 km från Stockholm, avfart trafikplats Jönåker( 129 ), efter 1 km skylt golfbana. Från Norrköping E4 norr ca 40 km. Avfart som ovan( 129 ).

Golfpaket med boende

Blommenhof Hotell
I gästabudsstaden Nyköping finns Blommenhof, en anläggning där komfort och bekvämlighet är viktiga ingredienser. God mat, pool och bastu, skön natur med motionsslinga och en modern konferensavdelning bildar en härlig blandning.

Wreta Gestgifveri
Wreta Gestgifveri drivs av familjen Hellsing sedan 2015 men gästgiveriet har anor från 1600-talet. Wreta näms redan 1365 av unionskungen Albrecht av Mechlenburg som besökte gästgiveriet i samband med första advent. Gestgifveri har sedan dess haft kungliga besökare som greve Axel von Fersen, Karl XIV Johan, Karl XV, Carl von Linné och Carl Hårleman. Här på Wreta Gestgifveri finner gästerna en unik miljö från 1600 och 1700-talet och de 22 gästrummen har kärleksfullt restaurerats och är individuellt döpta efter några av de kända gästerna från svunna tider.

Övre Jäder precis intill 18:e green på Jönåkers GK
Denna lägenhet ligger i direkt anslutning till Jönåkers GK. Det finns en uteplats med grill och fritt Wi-fi samt gästparkering. Lägenheten har en matplats och ett komplett kök, samt platt-TV.
Bokning kan göras på Booking.com

Jönåker Golf Caravan Park

Jönåker Golf Caravan Park erbjuder dig en bekväm och lugn vistelse i anslutning till golfbanan. Du vaknar till en vacker vy över vår fina 18-hålsanläggning. Varje plats har elförsörjning till din husbil/husvagn. Du förfogar över all bekvämlighet vår golfklubb kan erbjuda. Inom hundra meter från din uppställningsplats finns restaurang, kiosk, klubbhus, toaletter, dusch, omklädningsrum, golfshop m.m.

Husvagnscamping (6 platser med el): 100 kr/dygn vid spel på banan
                                                               200 kr/dygn utan spel på banan

Bo på banan

Lägenheten